LUNCH (12.00 u- 16.00 u.)
De lunchkaart bevat eenvoudige gerechten zoals een dagsoep, uitsmijter, landbrood met regionale kaassoorten, ambachtelijke vleeswaren en salade. Onze tosti XL is klasse:  gegrilld, overheerlijk brood met royaal ambachtelijke ham en kaas. 
's Zomers zijn er specialiteiten zoals Fries roggebrood met schapenkaas, 's winters onder andere huisgemaakte erwtensoep en roggebrood met spek.
                                                                                    

DINER (vanaf 18.00 u.)
De gerechten op de menukaart wisselen regelmatig, afhankelijk van de seizoenen en de aanvoer. In de zomer is er bijvoorbeeld huisgerookte IJsselmeerpaling, snoekbaars en baars uit het IJsselmeer. In het najaar en in de winter staan er wildgerechten op de kaart.

Vanaf 7 personen per tafel verzoeken wij u vriendelijk uw keuze te willen beperken tot 2 verschillende voorgerechten en tot 2 verschillende hoofdgerechten.Vanaf 10 personen serveren wij uitsluitend een in overleg samen te stellen menu.